MOTIVATION DAY IV

MOTIVATION DAY IV

ENTRADAS 0,00 €

El Motivation Day és una jornada professional online per a gerents, directius, caps de departament, professionals dels Recursos Humans, psicòlegs, headhunters, agències de comunicació, coaches, empreses de formació i selecció, departaments comercials i totes aquelles persones que estiguin interessades en millorar la gestió de les seves empreses.

En aquesta 4ª edició tan especial proposem una sessió concentrada (2h màxim) i en format híbrid (ponents a firaReus i assistents a casa), per tal d’adaptar-nos a la situació actual.

Pel que fa a la temàtica anirà enfocada a l’actual situació, és a dir a com gestionar els equips a distància, fet que requereix  d’una coordinació i organització molt precisa.

Aïllament, falta de concentració i dispersió, interrupcions familiars són situacions habituals que poden limitar i afectar el rendiment dels membres del equips de teletreball.

Per aquest motiu, com a responsable d’equips, cal saber com seguir motivant-los així com reconèixer tot el que estan aconseguint. És important crear un clima i entorn de confiança i seguretat en el seu treball, fomentant la col·laboració i la comunicació oberta.

Cal un esforç afegit en la dinamització de l’activitat dels equips i impulsar el seu creixement. I per això, és fonamental motivar i inspirar, potenciar les habilitats dels membres de treball i donar-los eines per a que assoleixin l’èxit.

RESERVA'T LA DATA! 18 DE GENER 2021

PROGRAMA

10.00h  Benvinguda

10.05h  El Tecnoestrès

             Laura Solana, directora clínica d’ITAE Psicologia 

10.25h  El chester Eines per la gestió d'equips a distància 

             Laura Solana, directora clínica d’ITAE Psicologia 

             Marta Domènech, responsable de teleterapia i teleacompanyament de Salut i Treball

             Toni Solé, soci director a The Skeye, soci director The Skeye

11h  Cloenda 

Hores abans de l'inici de la jornada rebreu l'enllaç per connectar-vos a la jornada. 

UBICACIÓN

Como llegar

ORGANIZADOR

firaReus Events
977326363 · ltorrent@firareus.com

El mensaje se ha enviado correctamente, en breve contactaremos contigo. Gracias.
Faltan campos por rellenar
No se pudo enviar el formulario
Inntuyo.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando entendemos que lo aceptas. Más información.