“Cas d’èxit: Estònia” Com atreure i retenir el Talent TIC.

“Cas d’èxit: Estònia” Com atreure i retenir el Talent TIC.

ENTRADAS 0,00 €

“Cas d’èxit: Estònia” Com atreure i retenir el Talent al sector TIC.

El Clúster TIC Catalunya Sud organitza el proper dijous 13 de maig a les 13h un webinar per aprofundir en model desenvolupat per Estònia per atreure i retenir talent al Sector TIC. El model estonià posa l’accent en facilitar la implantació de startups al país a través de tràmits digitals. Així mateix, contempla un acompanyament a tots els nivells a aquelles persones interessades en iniciar un negoci al seu territori, possibilitant la cerca d’habitatge o la integració al sistema escolar o sanitari, entre d’altres.

El Clúster TIC Catalunya Sud us convida a participar en aquest webinar amb la voluntat de conèixer més a fons aquest sistema i les possibilitats de traslladar un model similar de bones pràctiques a les nostres comarques.

El webinar anirà a càrrec d’Esther Pinyol, Project Manager de la Barcelona Digital Talent, i tractarà les següents àrees:

  • Digital Nomad: E-residency Estònia
  • Model Soft Landing internacional: International House of Estonia
  • Model Soft Landing nacional: Barcelona
  • Best practices per al prefix 977

UBICACIÓN

Como llegar

ORGANIZADOR

CLUSTER TIC CATALUNYA SUD
· info@ticsud.cat

El mensaje se ha enviado correctamente, en breve contactaremos contigo. Gracias.
Faltan campos por rellenar
No se pudo enviar el formulario

El sitio web utiliza cookies propias y de terceros con fines analíticos y técnicos para mejorar la experiencia de navegación. Puede aceptarlas todas o cambiar las preferencias de sus cookies en el botón de Configuración.