JORNADA METODOLOGIES AGILE

JORNADA METODOLOGIES AGILE

Reus

ENTRADAS 0,00 €

PROGRAMA

Vols impactar en el teu equip de forma efectiva? Coneix les eines per aplicar les metodologies Agile més innovadores i millora el rendiment dels teus treballadors. 

11:00 - 11:45h La metodologia agile, el motor de les organitzacions del S. XXI  - Xavi Mas, Assessor estratègic agile & expansió de negocis

S'explicaran casos pràctics del funcionament d'un model de gestió iniciat en el món TIC  i que està revolucionant les organitzacions, on les persones i la diferenciació real de la competitivitat empresarial són la clau. S'actua en micro projectes per enfocar-se 100% al client i aportar valor al negoci. Empreses com Apple, Spotify, Netflix o Ikea estan en procés d'implenetar-ho a nivell mundial.

11:45 - 12:30h Com els principis àgils es tradueixen a metodologies - Salvador García, CEO Fora La Caixeta

S'explicaran els punts de major impacte i beneficis a l'hora d'aplicar Agile a les empreses. També s'entrarà una mica més en detall en 2 de les metodologies més utilitzades: Scrum a nivell de desenvolupament de projectes i Kanban per a la millora de fluxos de treball.

12:30 - 13:45h WORKSHOP

===============

 

Resultado de imagen de logo ajuntament de reus

Aquesta activitat rep el suport de l'Ajuntament de Reus. 

 

UBICACIÓN

Tecnoparc - Avinguda Bellissens, 42. (Accés per les portes A o F - Segon pis) 43204 Reus

Como llegar

ORGANIZADOR

Clúster Tic Sud
877050464 · jcervera@ticsud.cat

El mensaje se ha enviado correctamente, en breve contactaremos contigo. Gracias.
Faltan campos por rellenar
No se pudo enviar el formulario
Inntuyo.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando entendemos que lo aceptas. Más información.