SUPERWINGS

SUPERWINGS

Reus

Tus entradas desde 15,00 € a 52,00 €

ENTRADA SUPERWINGS. Gaudeix de l'únic espectacle oficial dels SUPERWINGS. Un espectacle de teatre i música dels populars personatges  dels SUPERWINGS faran d'aquest esdeveniment una experiència única per als més petits. Al finalitzar l'espectacle us podreu fer una fotografia amb els protagonistes.

És necessari conservar l'entrada per accedir a l'espectacle que és realitzarà a l'Auditori Antoni Gaudí (no es permet menjar ni beure a l'interior de l'Auditori). Entrada gratuïta pels menors fins a 2 anys (inclosos), no disposaran de butaca per seure. Començat l'espectacle no es permetrà l'entrada. Horari: dissabte 7 d’abril a les 17h. 

Amb el pack familiar que inclou 4 entrades per 52 € podreu aconseguir un estalvi de 8 € en el preu final.

ENTRADA SUPERWINGS. Disfruta del único espectáculo oficial de los SUPERWINGS. Un espectáculo de teatro y  música de los populares personajes de los SUPERWINGS harán de este evento una experiencia única para los más pequeños. Al finalizar el espectáculo los asistentes podrán hacerse una fotografía con los protagonistas.

Es necesario conservar la entrada para acceder al espectáculo que se realizará   en el Auditorio Antoni Gaudí (no se permite comer ni beber en el interior del Auditorio). Entrada gratuita para los menores de 2 años (incluidos), no dispondrán de butaca para sentarse. Iniciado el espectáculo no se permitirá la entrada. Horario: sábado 7 de abril a las 17h.

Con el pack familiar que incluye 4 entradas por 52 € podréis conseguir un ahorro de 8 € en el precio final.

UBICACIÓN

avda. bellissens, 42 43201 Reus

Como llegar

ORGANIZADOR

firaReus
977326363 · ldiez@firareus.com

El mensaje se ha enviado correctamente, en breve contactaremos contigo. Gracias.
Faltan campos por rellenar
No se pudo enviar el formulario
Inntuyo.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando entendemos que lo aceptas. Más información.