TOT NUVIS 2019

TOT NUVIS 2019

REUS

Tus entradas desde 4,00 € a 5,00 €

La fira Tot Nuvis és un referent del sector de les bodes a la demarcació de Tarragona. Aquest saló és un espai on trobar solucions i respostes per a tot tipus de celebracions, com bodes, batejos i comunions. 

Amb un centenar d'expositors de tots els sectors presents a l'hora de preparar una boda, Tot Nuvis torna a firaReus de la tarda del 15 al 17 de novembre. Entre els sectors amb més presència, destaca la restauració i la fotografia i vídeo de boda. La resta de sectors que formen part de l'oferta de Tot Nuvis són agències de viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de «wedding planners», floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol. 

En total, la fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m2 d'exposició, desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d'altres.

Important:  

  • Els menors de 7 anys tenen l'entrada gratuïta

UBICACIÓN

AVDA BELLISENS, 42 43204 REUS

Como llegar

ORGANIZADOR

firaReus
977326363 · info@firareus.com

El mensaje se ha enviado correctamente, en breve contactaremos contigo. Gracias.
Faltan campos por rellenar
No se pudo enviar el formulario
Inntuyo.com utiliza cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando entendemos que lo aceptas. Más información.